Scouting, DA'S PAS LEVEN!
Bevers

De bevers zijn de jongste leden van scouting Leonardus. Deze speltak is gemengd omdat het spelaanbod voor zowel jongens als meisjes aantrekkelijk is.We doen bijvoorbeeld speurtochten, bosspelen, kringspelletjes, stokbrood bakken boven een hout vuur, knutselen en nog veel meer.De activiteiten die de kinderen gaan doen worden meestal al een beetje verklapt in de beverkrant die de bevers iedere maand krijgen. Hierin staan ook alle belangrijke dingen en leuke weetjes.

Een paar keer per jaar zullen er ook gezamenlijke activiteiten met de andere speltakken plaatsvinden. Denk hierbij aan sinterklaas en kerst.

We hebben onze groepsavond op vrijdag van half 6 tot half 8 .
1 keer per jaar gaan we op weekend kamp (1 nachtje). Ook gaan we 1 keer per jaar op zomerkamp (2 nachtjes). Daar beleven we allerlei activiteiten rondom een thema!
De bevers zijn te herkennen aan hun rode blouse met een oranje blauwe groepsdas. Bij de beverleiding staat het plezier van de kinderen centraal en zij maken er ieder jaar een gezellig beverjaar van.

Groepsbladen
Hier kun je onze groepsbladen terugvinden
2017| 2016| 2015| 2014| 2013| 2012| 2011| 2010 | 2009 | 2008
Fotoboek
Ben je benieuwd wat wij zoal doen bij de Bevers? kijk dan hieronder in ons persoonlijk fotoboek.

Zomerkamp Bevers 2014 | 16-07-2014
Diverse activiteiten Bevers seizoen 2010 | 20-07-2010