Naam  
E-mail  
Bericht  
 

Neem contact op met de Verkenners!

Verkenners

Welkom bij de verkenners, de groep voor 10 t/m 14 jarige jongens bij scouting Leonardus. De groep draait zaterdagmiddag van 14:00 tot 17:00.  Heb jij interesse om elke zaterdagmiddag om met een grote groep leeftijdsgenoten leuke en uitdagende activiteiten te ondernemen, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wat doen wij zo allemaal?

Elke zaterdagmiddag komen we als groep bij elkaar om weer een nieuwe activiteit te ondernemen. Er zit heel wat variatie in wat we doen. Zo gaan we regelmatig naar de bossen, waar we allerlei verschillende soorten spellen doen en waar je als groepje tegen anderen strijdt voor de winst! Daarnaast stoken wij ook regelmatig een vuurtje, waar we allerlei lekkere en bijzondere gerechtjes op klaar maken. Ook zijn we wel een beetje sportief aangelegd en doen we regelmatig activiteiten zoals sterkste verkenner, highlandgames en variaties op bekende sporten, zoals levend tafelvoetbal. Ook leer je bijzondere skills aan zoals het leggen van knopen, die we dan weer gebruiken om bijvoorbeeld vlotten, katapulten en schommels te bouwen. Daarnaast ondernemen we nog veel meer leuke dingen!

Maar dat is natuurlijk niet het enige! Bij scouting gaan we natuurlijk ook op kamp. Het hoogtepunt is het zomerkamp, waarbij je de eerste week van de zomervakantie kan genieten van een hele week gevuld met bijzondere activiteiten. Naast ons jaarlijkse zomerkamp, hebben we ook twee weekendkampen. Een van die weekendkampen is het vader zoon weekendkamp, waarbij je samen met je vader op kamp kan gaan.

 

Heb je interesse gekregen na het lezen, meld je dan snel aan!