Welkom op de homepage van scouting leonardus. Scouting Leonardus is een van de vele scoutinggroepen in de Regio Helmond. Wekelijks staan onze vrijwilligers klaar voor haar leden om een leuke, avontuurlijke en interessante activiteit te organiseren. Dit kan zijn van een leuk spel in de bossen, vuurtje stoken op het eigen terrein tot aan een wandeltocht lopen of zelfs een (weekend)kamp! Neem gerust een kijkje op onze website en aarzel niet om contact op te nemen!

Welkom bij

Scouting Leonardus

Open dag 2022

Op 22 oktober 2022 opent Scouting Leonardus haar deuren voor alle geïnteresseerden! Vanaf 11:00 tot en met 15:00 zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden voor zowel jong als oud. Naast alle activiteiten zullen er ook informatie stands aanwezig zijn waarbij allerlei infomatie te verkrijgen is over onze vereniging. Wij zorgen voor koffie en thee!

Daarnaast zal ook de scoutshop aanwezig zijn waar je je scoutfit of andere artikelen voor ieder avontuur kan kopen!

We zien jullie graag langs komen, tot dan!