Scouting Leonardus dassen Jacht!

Scouting Leonardus is een actie gestart zodat niemand stil hoeft te zitten tijdens de lockdown! De heuse scoutingdassen jacht is een initiatief zodat de kinderen ( en ouders) tijdens de lockdown fietsend of lopend een speurtocht kunnen doen. Deze speurtocht zal plaatsvinden in Helmond. Woon jij daarbuiten, laat dit dan weten dan zetten wij dit op de zoekkaart! Iedereen mag meedoen! Dit is afgeleid van het grote succes van de berenjacht van vorig jaar. Laat jij ook even weten dat jij mee doet? Dan kunnen zorgen wij op 27 december voor een zoekkaart voor de kinderen!

Heb jij meerdere scoutingdassen in huis? Geef ze dan aan je buren, vriendjes, opa’s & oma’s. Hoe meer dassen er hangen, hoe leuker dat het wordt! Heb jij geen scoutingdas maar wil je toch meedoen? Klik dan op de onderstaande ‘download jouw scoutingdas’ knop en knip je eigen das uit!

De turflijst + zoekkaart komen 27 december op de website te staan als er genoeg animo is! Wil jij deze actie delen met je vrienden of familie? Download dan de ‘actie kaart’ of de ‘flyer’ en stuur deze rond naar vrienden, familie en kennissen